Activ Property Services a intermediat inchirierea unui spatiu de 400 mp pentru retailerul polonez PEPCO, in cadrul parterului Centrului Comercial Milcov din Focsani, care ajunge astfel la un grad de ocupare de 100%.

Avand o suprafata de peste 7000 mp, magazinul Milcov este o cladire P+4, localizata in zona ultracentrala a orasului Focsani, pe strada Republicii nr. 64.

Avand un istoric de peste 30 de ani, Centrul Comercial Milcov este unul dintre magazinele emblematice ale orasului, ce s-a reinventat in mod constant de-a lungul acestor decenii. La inceputul acestui an a intrat intr-un amplu proces de modernizare, lucrarile de reamenajare integrala a parterului cladirii fiind deja finalizate.

Principalul avantaj al locatiei alese de catre PEPCO este pozitia ultracentrala. Modernizarea parterului i-a convins pe cei de la PEPCO sa stabileasca cea de-a doua locatie din Focsani in Centrul Comercial Milcov.

“Centrul Comercial Milcov este un obiectiv cu traditie in Vrancea, un obiectiv de la care localnicii au anumite pretentii, si tocmai din acest motiv am simtit nevoia sa ii redam stralucirea pe care o merita. Renovarea parterului ar fi primul pas pe care l-am realizat in acest sens. In calitate de proprietari ai Centrului comercial Milcov, facem in mod constant eforturi pentru a imbunatati conditiile oferite clientilor nostri precum si pentru a spori diversitatea si calitatea comerciantilor pe care clientii ii pot regasi odata ce ne trec pragul. Activ Property Services a fost pentru noi un partener serios, stabil pe care ne-am bazat in acest an si care speram sa ramana alaturi de noi pe masura ce planurile pe care le avem vor capata contur. ” declara Maria Nitu, Administrator al Centrului Comercial Milcov.