ACTIV Property Services a intermediat închirierea unei noi locații Starbucks în Timișoara. Spațiul este amplasat în Piața Victoriei, ocupând o suprafaţă de 220mp.

Compania noastră a acomodat Starbucks în cea mai bună locaţie din oraș, spaţiul fiind amplasat la kilometrul zero al comerțului stradal, în Piața Victoriei. Spațiul oferă o vizibilitate exceptională către piață și zona de promenadă.

Procesul de identificare și negociere a durat 3 luni, spaţiile în zonă fiind rar disponibile. Suntem siguri că Starbucks va fi un veritabil centru de atracție în zonă, cu potențial de a genera vânzări peste medie și o imagine conformă brandului internațional. Zona Pieței Victoriei este integral ocupată, cererea asigurând ocuparea rapidă a spațiilor.” spune Felicia Vasiu, Head of Timișoara Branch la ACTIV Property Services.

“Starbucks, cel mai extins lanț global de cafenele și totodată principalul jucător activ în România, a căutat extinderea prezenței în Timișoara și deschiderea unei unități flagship în centrul istoric.” declară Valentin Manu, Head of Retail la ACTIV Property Services.

Zona Pieței Victoriei este principala locație de comerț stradal din Timișoara, desfasurată între clădirea Operei și Catedrala Mitropolitană Ortodoxă. Zona include magazine, restaurante și cafenele, cu zona de promenadă și petrecere a timpului liber. Mixul de chiriași este format din: Starbucks, McDonald’s, KFC, dm, Meli Melo, farmacii si bănci.