ACTIV Property Services a intermediat închirierea unui spațiu comercial cu o suprafață de 1236 mp către Kalenda, în parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș. Kalenda este o rețea românească de magazine de mobilă, având magazine în Târgu Mureș, Turda, Suceava și Cluj Napoca.

Parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș are o suprafață de 8266 mp, care după această tranzacție, este în totalitate închiriată. Principalii chiriași ai complexului sunt Penny Market, Pepco, Kava Store, JYSK și Kalenda.

Proprietarul Tudor Center este Portico Investments România, al cărui întreg portofoliu din România, însumând 21 de locații, este administrat de către ACTIV Property Services încă din 2008. Pe lângă activitățile de property management firma noastră a intermediat și închirieri de spații pentru Portico în Oradea, Mediaș, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, spațiul din Targu Mureș fiind al doilea intermediat de ACTIV Property Services în acest oraș după tranzacția PEPCO de anul trecut.

„Administrăm proprietățile Portico de peste 8 ani, iar luna aceasta am reînnoit contractul de property management pentru următorii 3 ani. Proprietatea din Târgu Mureș este localizată în cel mai mare cartier din oraș, complexul Tudor Center acoperind nevoile de consum variate ale numeroaselor locuințe din proximitatea centrului comercial. Odată cu intermedierea închirierii spațiului pentru Kalenda, înregistrăm o suprafață totală închiriată de peste 4000 mp pentru Portico în intreaga țară.” declară Silviu Ionici,  Head of Property & Asset Management la ACTIV Property Services.

DESPRE ACTIV PROPERTY SERVICES

ACTIV Property Services este una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, activând la nivel național încă din momentul inființării în anul 1993. Compania are sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca.
In ultimii 24 ani ne-am construit o reputaţie de specialiști în închirierea de spații comerciale cât și în activitatea de property management pentru parcuri comerciale, centre comerciale, clădiri de birouri și spații industriale cu un portofoliu administrat în ultimii 10 ani de peste 500000 mp.
www.activpropertyservices.ro


DESPRE PORTICO INVESTMENTS
Cu proprietăți single units și multitenants units în România și Ungaria, PORTICO INVESTMENTS aflat în continuă dezvoltare, în prezent deținând o suprafață de peste 100000 mp, este un investitor și dezvoltator imobiliar important, din Europa Centrală și de Est. Compania se axează pe asset-uri  imobiliare ancorate în locații de calitate, care sunt integrate în comunități durabile.
http://www.porticoinv.com/