Operatorul international de telefonie mobila Vodafone a inchiriat unul din cele mai bune spatii comerciale din Piata Unirii, amplasat pe Splaiul Independentei Nr.1, vis-a-vis de Hanul lui Manuc si intrarea in Centrul Vechi.

Inchirierea spatiului de 100 mp a fost intermediata de catre ACTIV Property Services, continuand colaborarea excelenta cu Vodafone, concretizata in ultimii 2 ani prin deschiderea a peste 75 de noi unitati si servicii de renegociere pentru alte 50 de unitati. La inceputul acestui an compania de consultanta imobiliara a intermediat si inchirierea a doua noi spatii de birouri pentru Vodafone in Pitesti si Craiova, destinate serviciilor de customer support, avand o suprafata totala de 1.000 mp.

Conform raportului de piata ACTIV Property Services, zona de high street din Bucuresti este dominata de banci, farmacii, operatori de telefonie mobila si servicii, casinouri, retaileri fast-food si magazine de proximitate. Chiriile din acest sector avand o medie de 40-45 euro/mp/luna pe Bulevardul Magheru si Calea Victoriei, iar valorile de top intre 70-90 euro/mp/luna fiind inregistrate in Piata Romana.

Piata Unirii este una dintre zonele cu cel mai mare trafic pietonal din Bucuresti, datorita pozitiei centrale dar si datorita multitudinii de mijloace de transport in comun din zona. Pozitionarea noului sediu Vodafone in aceasta zona va genera castiguri peste medie, serviciile de telefonie mobila fiind o necesitate in zona. Actuala locatie Vodafone a fost inchiriata pana anul trecut de retailerul de fashion Mei.

Piata Unirii este in continua transformare, atragand retaileri internationali si locali, iar previziunile noastre anunta ca in anii urmatori chiriile au potential de a inregistra un trend ascendent. Pozitionarea noii locatii Vodafone este ideala, traficul intens furnizand un numar mare de potentiali clienti.” declara Valentin Manu, Head of Retail in cadrul ACTIV Property Services.