Începând cu data de 1 ianuarie 2018, compania imobiliară ACTIV Property Services a devenit membru afiliat al rețelei GVA Worldwide. Alegerea reprezentantului exclusiv în România al rețelei internaționale face parte din proiectul de extindere al organizației pe piața Europeană.

Activ Property Services operează de peste 25 de ani pe piața imobiliară din România, punând la dispoziția clienților servicii integrate, oferind consultanță și servicii de tranzacționare pentru proprietari, chiriași, dezvoltatori și investitori internaționali și nașionali. Compania detine departamente dedicate principalelor sectoare imobiliare din România: spații comerciale, spații birouri, spații industriale, investiții, administrare proprietăți, management de proiect, evaluare și consultanță, cercetare de piață. ACTIV Property Services a înregistrat anul trecut a 7-a cea mai ridicată cifră de afaceri din TOP 10 companii de consultanță imobiliară din România, fiind totodată liderul companiilor de profil cu acționariat român.

„Suntem mândri sa facem parte din organizația internațională de top, GVA Worldwide și să impărtășim aceleași valori și linii de servicii imobiliare.” Răzvan Gheorghe - Partner and Board member of ACTIV Property Services – Affiliate Member of GVA Worldwide in Romania.

Rețeaua GVA Worldwide în parteneriat cu Apleona GVA Real Estate este prezentă global în 27 de țări, având 170 de birouri reprezentante și peste 5500 de profesioniști imobiliari. GVA Worldwide este una dintre principalele rețele internaționale de companii independente de consultanță imobiliară. Organizația oferă servicii către o gamă largă de clienți, incluzând chiriași, corporații internaționale, dezvoltatori, instituții, finanțatori și investitori.

“Suntem incantați să primim Activ Property Services în organizația noastră. Este o companie respectată, ce acoperă cu un înalt profesionalism piața imobiliară locală aflată în plină dezvolatare. România este țara cu cea mai rapidă dezvoltare economică din Europa, volumul cererii pentru consultanță imobiliară reflectând acest fenomen.” Patrick Morrissey, Chairman of GVA Worldwide