POLITICA DE CONFIDENTIALITATE - COOKIE

Această politică de confidențialitate ("Politica de confidențialitate"), este disponibilă pe site-ul Web la adresa www.activpropertyservices.ro ("Site") pusă la dispoziție de ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, proprietarul legal al Site-ului la "ACTIV PROPERTY SERVICES", "noi", sau "nostru" se referă la ACTIV PROPERTY SERVICES SRL societate comercială română înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/20624/2006, Bucureşti, CIF RO 19738131, având punct de lucru in Str. Carol Davila Nr. 34, etaj 4, Sector 5, Bucuresti; punct de lucru in str. Gheorghe Lazar nr. 24, Fructus Plaza, etaj 5, Timisoara si sediul social în Str. General Atanasie Demostene nr. 35A, Sector 5, Bucureşti, cont bancar nr. RO96 BACX 0000 0002 8750 3000, deschis la UniCredit Tiriac Bank, Panduri, capital social 1000 Ron, telefon 021/ 408 03 00, fax: 021/ 408 03 01.

Această Politică de confidențialitate impreuna cu Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului precum si cu Politica de Securitate privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal stabilesc baza pe care vom colecta, utiliza și dezvălui anumite informații personale de la dvs. Utilizarea de către dvs. a acestui site înseamnă înțelegerea și acceptarea termenilor acestei Politici de confidențialitate.

ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, in calitate de proprietar al website-ului www.activpropertyservices.ro, se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiei furnizate de catre dumneavoastra la accesarea si completarea formularelor electronice din acesta.
ACTIV PROPERTY SERVICES SRL utilizeaza metode si tehnici de securitate, dar si politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si a asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in Conditiile legii.

ACTIV PROPERTY SERVICES SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin accesarea si completarea formularelor electronice in scopul intermedierii afacerilor imobiliare si se obliga sa administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, va informam ca beneficiaţi de Dreptul la informare, Dreptul de acces, Dreptul la rectificare, Dreptul la ştergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"), Dreptul la restricţionarea prelucrării, Dreptul la portabilitatea datelor, Dreptul la opoziţie, Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la ACTIV PROPERTY SERVICES SRL sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Pentru a respecta cerințele stabilite în  Directiva UE din 26 mai 2012 și prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, tuturor vizitatorilor website-ului li se cere consimțământul înaintea transmiterii de cookies în computerele acestora.

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe internet, cum ar fi:

  • Personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, accesarea preferințelor vechi prin accesarea butonului ‘’înainte’’ și “înapoi’’.
  • Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori.
  • Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai placută.

Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu“cookie” ) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

  1. Cookie-uri de sesiune– acestea sunt stocate temporar în folderul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului ( ex: în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe rețele de socializare).
  2. Cookie-uri persistente– acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (și, în general, depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizatori.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) și un web-server anume (website-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură userilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex – preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

 Care este durata de viață a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul, iar unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (ex: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părțti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului și ele se numesc “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie să respecte, de asemenea, legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului site-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de către un site.

O vizită pe un website poate plasa cookie-uri pentru:

  • creșterea performanței website-ului;
  • o analiză a vizitatorilor;
  • geotargetting;
  • înregistrarea utilizatorilor.

Cookie-uri de performanță

Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple: setările volumului pentru video player, viteza de video streaming cu care este compatibil browserul.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare dată când un utilizator vizitează un site, softul de analytics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie spune dacă ați mai vizitat acest site până acum. Browserul va semnala dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, se va genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care vizitează site-ul și cât de des o fac.

Atat timp cât vizitatorul nu este înregistrat pe  site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic. Dacă este înregistrat se pot cunoaște, de asemenea, detaliile furnizate, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității, conform prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară proveniți. Este complet anonim și este folosit doar pentru a targeta conținutul – chiar și atunci când vizitatorul este pe pagina  în limba română sau în altă limbă, se va primi aceeași reclamă.

Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe un site, se generează un cookie care anunță dacă sunteți înregistrat sau nu. Serverele folosesc aceste cookie-uri pentru a  arăta contul cu care sunteți îngregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, se permite să se asocieze orice comentariu postat pe site cu username-ul dvs. Dacă nu ați selectat “pastrează-mă înregistrat”, acest cookie se va șterge automat când veți închide browserul sau calculatorul.

Alte cookie-uri ale terțelor părți

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație.

De exemplu, când distribuiți (share) un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe un site, acea rețea socială va înregistra activitatea dvs.

 Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Webserverul va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters.

Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet (ex: setările limbii în care se dorește accesarea unui site; păstrarea unui user logat în contul de webmail; securitatea online banking; păstrarea produselor în coșul de cumpărături)

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de știri, vreme, sport, hărți, servicii publice și guvernamentale, site-uri de entertainment și servicii de travel.
  • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor, preferințele de limbă ( ex:afișarea rezultatelor căutarilor în limba Română).
  • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
  • Măsurare, optimizare și caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex:prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri ). Website-urile derulează aceste analize a utilizarii lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidențialitate

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate, nici nu se pot auto-executa. In consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și in mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazatăa pe cookies.

  • Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securității utilizării cookie-urilor.
  • Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii navigare.
  • Instalați-vă și actualizați-vă constant aplicații antispyware.
  • Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedică browserul de la a accesa website-uri care ar putea sp exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos.

Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau se poate seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă un vizitator nu este înregistat folosind cookie-urile, nu va putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în meniul Opțiuni /Settings sau în meniul Preferințe / Favorites al browserului.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Recunoaștem importanța protejării confidențialității și Politica de confidențialitate este concepută pentru a vă ajuta să înțelegeți cum colectăm, folosim și protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați și pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză atunci când utilizați Site-ul. Ne rezervăm dreptul, de a modifica, modifica și / sau elimina secțiuni din această politică de confidențialitate în orice moment. Dacă vom face modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă vom anunța aici, iar dvs. sunteți încurajat să revizuiți din când în când această Politică de confidențialitate.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la această politică de confidențialitate sau la solicitări referitoare la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați.

Informațiile pe care le colectăm

Colectăm informații de la utilizatorii site-ului nostru prin diverse metode. Aceste informații pot include numele dvs., numele companiei, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte informații opționale care vă identifică personal.

Când vizitați site-ul nostru, vi se poate solicita să ne furnizați informații personale. Când ne oferiți aceste informații, vă vom informa cum putem folosi aceste informații. De asemenea, putem oferi opțiuni pentru înscrierea în buletinele noastre de știri. și ofertele promoționale. Sunteți mereu liber să ne contactați cu o întrebare sau o problemă legată de utilizarea de către dvs. a site-ului. Practica noastră standard de afaceri este de a păstra orice comunicare de la vizitatorii site-ului nostru pentru o perioadă care să ne ajute să vă servim mai bine pe fiecare dintre voi.

Preocupandu-se in mod special de transparenta si protectia drepturilor dumneavoastra, ACTIV PROPERTY SERVICES SRL nu-si va procura informatii care sa permita unor terti sa va identifice personal, exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ni le comunicati prin completarea si trimiterea formularelor figurand pe site. Nicio exploatare comerciala, fie ea partiala, a datelor primite nu va putea fi efectuata fara acordul prealabil in scris al ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, al filialelor noastre sau al membrilor retelei noastre comerciale, in functie de circumstante. Aceste informatii sunt confidentiale si pastrate de catre ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, filialele noastre si membrii retelei noastre comerciale.

Informații furnizate de noi de către terți

Atunci când utilizați site-ul nostru, puteți face click pe anumite linkuri sau promoții care vă vor permite să achiziționați produse sau să utilizați serviciile oferite de partenerii noștri. Unii dintre acești parteneri pot împărtăși anumite informații pe care ni le furnizați. Noi nu suntem responsabili pentru nici un alt site Web sau politica de confidențialitate respectivă sau modul în care tratează informațiile despre utilizatorii lor. Vă sfătuim cu tărie să revizuiți politicile companiei pentru a afla cum tratează informațiile dvs. Personale ori de care ori doriti.

De asemenea, puteți să distribuiți separat informațiile dvs. altor site-uri sau entități web, cum ar fi cele care creează liste de marketing profesionale, pentru a primi oferte speciale și promoții de la afiliații lor. Aceste site-uri web sau entități pot fi de acord să ne împărtășească informațiile dvs. ACTIV PROPERTY SERVICES nu este responsabilă și nu își asumă nicio răspundere în cazul în care un partener sau alt site Web sau o entitate colectează, utilizează sau împărtășește orice informații despre dvs., încălcând politica de confidențialitate sau legislația în vigoare. 

Putem achiziționa date de marketing de la terțe părți și le adăugăm la baza noastră de date existentă pentru utilizatori pentru a viza mai bine publicitatea noastră și pentru a oferi oferte pertinente în care credem că vă interesează. De asemenea, putem asocia aceste date de marketing cu informațiile personale de identificare pe care ni le furnizați.

Colectarea automată a datelor

Folosim în mod obișnuit cookie-urile atunci când utilizați site-ul nostru. Utilizăm aceste cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim mai bine pe baza preferințelor dvs. de înregistrare. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a ne ajuta să facilităm orice promoții sau sondaje pe care le oferim.

Uneori folosim cookie-uri, precum și tehnologii de urmărire, cum ar fi balize web, în ​​cadrul e-mailurilor promoționale pe care le trimitem abonaților noștri sau reclame pentru site-ul nostru. Acestea ne ajută să urmărim dacă un destinatar de e-mail a finalizat un eveniment, cum ar fi înregistrarea pentru o încercare gratuită, de exemplu. Aceste informații sunt identificate personal și colectate la nivel agregat. Folosim uneori furnizorii de servicii terțe pentru a ne ajuta să urmărim activitatea pe site-ul nostru.

Cookie-urile stabilite de site-ul nostru sunt enumerate mai jos:

 Cookie Nume Scop Expirare
 Controlul sesiunii CookieConsentStochează starea de consimțământ pentru modul cookie al utilizatorului pentru domeniul curent. 1 an
 Controlul sesiunii UUID Neclasificat Sesiune
    
    
    
    
    

Utilizarea informațiilor dvs.

Pentru a informa utilizatorii noștri despre noile noastre știri, produse și servicii și pentru scopuri administrative, cum ar fi îmbunătățirea viitoare a acestui site pentru a satisface nevoile dvs. de afaceri, putem trimite e-mailuri și anunțuri pe adresa dvs. personală de e-mail pe care ați furnizat-o ne în timp ce completaţi formularul de contact. Dacă ați ales să vă înscrieți la oricare dintre listele noastre de e-mail și mai târziu să decideți că nu mai doriți să primiți buletine de știri sau e-mailuri promoționale de la noi, vă puteți dezabona de pe această listă urmând instrucțiunile din fiecare e-mail pe care vi-l trimitem să vă dezabonați de la o astfel de listă de e-mailuri. Putem folosi informațiile dvs. personale în scopuri de publicitate, marketing și promovare, dar vă vom oferi cel puțin o oportunitate de a renunța la acest lucru la momentul colectării datelor și mai târziu după cum este descris mai jos.

Drepturile tale

Aveți dreptul să ne cereți să nu procesam datele dvs. personale în scopuri de marketing. De obicei, vă vom informa (înainte de colectarea datelor dvs.) dacă intenționăm să folosim datele dvs. în astfel de scopuri sau dacă intenționăm să dezvăluim informațiile dumneavoastră unei terțe părți în acest scop. Puteți să vă exercitați dreptul de a împiedica o astfel de procesare urmând instrucțiunile din paginile în care colectăm datele dvs.

De asemenea, puteți exercita oricând dreptul de a ne contacta. Dacă vă opuneți utilizării datelor dvs. în oricare dintre modalitățile pe care le-am detaliat în această Politică de confidențialitate și / sau vă obiectați pentru a vă contacta prin metodele menționate mai sus, atunci vă rugăm să ne contactați.

Dezvăluirea informațiilor dvs.

Este posibil să vă împărtășim informațiile dvs. personale cu companii care acționează ca agenți autorizați în furnizarea serviciilor noastre, toți aceștia fiind de acord să le utilizeze numai în scopurile specificate. Fiecare furnizor trebuie să fie de acord să pună în aplicare și să mențină proceduri și practici de securitate rezonabile adecvate naturii informațiilor dvs. pentru a vă proteja informațiile personale de accesul, distrugerea, utilizarea, modificarea sau dezvăluirea neautorizată.

De asemenea, vom dezvălui informațiile dvs. personale atunci când le cerem acest lucru prin lege sau în cazuri speciale când avem motive să credem că dezvăluirea informațiilor personale este necesară pentru a identifica, a contacta sau a acționa în justiție împotriva unei persoane care ar putea provoca vătămări sau interferențe (fie în mod intenționat sau neintenționat) drepturile sau proprietatea noastră.

Securitatea și păstrarea informațiilor dvs.

ACTIV PROPERTY SERVICES se străduiește să protejeze securitatea informațiilor dvs. personale și alegerile dvs. pentru utilizarea dorită. Utilizăm tehnologia Secure Socket Layers sau tehnologia SSL pentru a proteja transmiterea de informații personale delicate. Stocăm informațiile dvs. personale pe un server securizat și folosim procedurile menite să protejeze informațiile personale pe care le colectăm de accesul, distrugerea, utilizarea, modificarea sau dezvăluirea neautorizată. Deși vom lua (și cerem furnizorilor noștri terți) să ia măsuri de precauție comerciale rezonabile privind informațiile personale colectate și stocate pe acest site, datorită naturii deschise a Internetului, nu putem garanta că oricare dintre informațiile dvs. personale sunt stocate pe serverele noastre, sau transmise către sau de la un utilizator, vor fi libere de acces neautorizat.

Ultima actualizare 22 mai 2018

POLITICA DE SECURITATE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN CADRUL ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L.

Protejarea siguranței și securității datelor dumneavoastră este extrem de importantă pentru ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L., societate comercială română înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/20624/2006, Bucureşti, CIF RO 19738131, având punct de lucru în Str. Carol Davila Nr. 34, etaj 4, Sector 5, București; punct de lucru în str. Gheorghe Lazăr nr. 24, Fructus Plaza, etaj 5, Timișoara și sediul social în Str. General Atanasie Demostene nr. 35A, Sector 5, Bucureşti, cont bancar nr. RO96 BACX 0000 0002 8750 3000, deschis la UniCredit Țiriac Bank, Panduri, capital social 1000 Ron, telefon 021/ 408 03 00, fax: 021/ 408 03 01, prin urmare activitățile desfășurate de către companie sunt în conformitate cu legislația aplicabilă referitoare la protecția siguranței și securității datelor. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul 11518/26.05.2009

Scopul acestei Politici de Securitate a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „Politică de Securitate”) este de a stabili măsurile tehnice şi organizatorice adecvate și responsabilitățile angajaților ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. cu atribuții de prelucrare a datelor cu caracter personal, pentru îndeplinirea obligaţiilor referitoare la garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Accesând website-ul www.activpropertyservices.ro, toți utilizatorii sunt de acord să respecte termenii de utilizare și legislația în vigoare.

În conformitate cu prevederile legale pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L.  prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare, în scopuri legitime, în scopuri de marketing și ofertare, precum și pentru desfășurarea activităților de intermediere imobiliară, evaluări ale proprietăților mobiliare și imobiliare precum și pentru administrarea proprietăților.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace mixte (manuale și automate), cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L.  certifică faptul că îndeplinește cerințele minime de securitate a datelor cu caracter personal și se supune următoarelor reguli generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal :

  • datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bună-credință și în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare;
  • datele cu caracter personal sunt colectate numai în scopuri determinate, explicite și legitime, iar prelucrarea ulterioară nu va fi incompatibilă cu aceste scopuri;
  • datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate;
  • datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt exacte și dacă este cazul, actualizate;
  • datele cu caracter personal nu se stochează pentru o perioada mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate;
  • datele cu caracter personal se prelucrează în conformitate cu drepturile persoanei vizate prevăzute de lege;
  • se vor lua măsurile necesare pentru ca datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului în care sunt colectate și pentru care vor fi prelucrate, să fie șterse sau rectificate; se vor lua măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat;
  • datele cu caracter personal nu pot fi transferate către o țară sau teritoriu din afară UE și SEE, decât în condițiile în care acea țară sau teritoriu asigură un nivel de protecție adecvat pentru protecția drepturilor și libertăților persoanei vizate în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal;

Activ Property Services S.R.L. utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

1.PRINCIPII ALE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. cu bună-credință și în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate de ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. în scopuri bine determinate, explicite și legitime, iar prelucrarea ulterioară nu va fi incompatibilă cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal sunt adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate și ulterior prelucrate.

Datele cu caracter personal nu se stochează de ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate sau pentru respectarea cerințelor legale.

ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. a luat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii, accesului neautorizat sau oricărei alte forme de prelucrare ilegală, precum și cu privire la ștergerea sau rectificarea datelor inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate și pentru care vor fi ulterior prelucrate.

Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite și legitime, adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate și ulterior prelucrate;

Prin utilizarea serviciilor de telecomunicații pentru accesarea website-ului nostru (www.activpropertyservices.ro), datele dumneavoastră de comunicare (de exemplu adresa internet protocol address sau datele de utilizare, de exemplu informațiile de la început, de la sfârșit și extinderea fiecărui acces, precum și informațiile de telecomunicații pe care le-ați accesat sunt generate tehnic și pot relaționa inteligibil la datele personale.

În măsura în care există vreo necesitate de compilare, vor fi efectuate colectarea, procesarea și utilizarea datelor dumneavoastră de comunicare sau de utilizare în conformitate cu cadrul legal aplicabil referitor la protecția datelor personale.

Când accesați website-ul www.activpropertyservices.ro, putem utiliza anumite date pentru a monitoriza gradul de atracție al paginilor noastre de internet și implicit pentru a îmbunătăți performanță site-ului și conținutul.

Atunci când vizionați website-ul www.activpropertyservices.ro, cu acordul dvs., putem stoca unele date pe calculatorul dumneavoastră sub formă unor “cookies”, pentru a recunoaște automat acest calculator la următoarea vizită.

Aceste cookies ne pot fi de ajutor în mai multe feluri, de exemplu prin faptul că ne permit să identificăm un serviciu sau un tip de pariere sau o preferință anume, pentru a veni mai bine în întâmpinarea intereselor dumneavoastră sau pentru a stoca o eventuală parolă sau user pentru a nu mai pierde timp cu înregistrarea de fiecare dată când accesați website-ul nostru.

Dacă nu doriți să primiți cookies va rugăm să configurati browser-ul dumneavoastră de internet astfel încât să ștergeți tot ce înseamnă cookies de pe unitatea centrală a calculatorului, să le blocați sau să primiți un avertisment înainte ca cookie-urile să fie salvate.

2.Categoriile de date și scopul utilizării datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal la care se face referire în prezenta Politică de Securitate includ elemente de identificare de tipul nume şi prenume, sex, dată şi locul naşterii, vârstă, cetăţenie, telefon/ fax, adresa de domiciliu/ reşedinţă, adresă de e-mail, cod numeric personal, seria şi numărul actului de identitate/ paşaportului, loc de muncă, profesie, formare profesională – diplome – studii, date bancare sau alte asemenea, care servesc la identificarea dumneavoastră sau a persoanelor care vă reprezintă ori pe care le reprezentaţi.

Astfel, putem colecta și procesa următoarele date personale:

  • Datele de identitate și de contact, inclusiv numele dvs., adresa, numărul de telefon, data nașterii și alte date personale referitoare la preferințele dvs. relevante pentru serviciile noastre;
  • Datele financiare și de plată, inclusiv contul dvs. bancar și alte date necesare pentru procesarea plăților și prevenirea fraudei;
  • Informații despre afaceri, inclusiv informații furnizate în cursul relației contractuale sau furnizate în mod voluntar de dvs. sau organizația dvs.;
  • Datele de profil și de utilizare, inclusiv preferințele dvs. în primirea informațiilor de marketing de la noi, preferințele dvs. de comunicare și informații despre modul în care utilizați site-ul nostru web;
  • Datele tehnice, inclusiv informațiile colectate în timpul vizitelor dvs. pe site-ul nostru, adresa IP (Internet Protocol), tipul și versiunea browserului, tipul dispozitivului, setarea fusului orar și alte detalii despre vizită dvs. pe site-ul nostru și despre resursele pe care le accesați;
  • Informații despre curriculum vitae: vă putem colecta, păstra și utiliza datele dvs. de contact și alte informații cuprinse în curriculum vitae și în scrisoarea de intenție, precum și orice referințe furnizate sau obținute în scopul procesării cererii și recrutării generale și scopuri de selecție și angajare;

3.Tipurile de informații pe care le colectăm

Colectăm informațiile dvs. personale atunci când ni le furnizați. "Informații personale" reprezintă orice informație care poate fi utilizată pentru identificarea dvs. Este posibil să colectăm automat anumite informații atunci când utilizați, accesați sau interacționați cu site-ul nostru. Putem colecta informații din alte surse, cum ar fi platformele de social media care pot împărtăși informații despre modul în care interacționați cu conținutul nostru social media.

4.Cum colectăm datele dvs. personale?

Condițiile în care putem colecta date personale despre dvs. includ:

  • atunci când dvs. sau societatea dvs. solicitați o oferta comercială de la noi sau clienții noștri sau utilizați oricare dintre serviciile noastre;
  • atunci când vă trimitem o cerere de oferta, o solicitate din partea vreunui client al socitatii noastre;
  • atunci când ne contactați sau va contactăm prin telefon, e-mail sau prin alte mijloace electronice sau în scris sau când ne furnizați în mod direct alte informații, inclusiv în conversații cu consultanții și personalul nostru;
  • atunci când dvs. sau organizația dvs. navigați, completați un formular sau faceți o solicitare sau interacționați în alt mod pe site-ul nostru web sau pe alte platforme online;
  • când participați la evenimente sociale organizate de societatea noastră pentru diverși clienți;
  • pentru recrutare și selecție.

ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. va colecta, utiliza, prelucra și furniza datele personale oferite de dumneavoastră în scopuri precum reclamă, marketing și publicitate, statistică, organizarea de seminarii, alte evenimente (inclusiv delegații, conferințe și târguri), pentru emiterea oricăror documente financiar-contabile, încheierea de contracte ori alte acte necesare în activitatea ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L.

Datele personale sunt destinate utilizării de către ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. și sunt colectate prin persoane desemnate în acest sens. O parte din aceste date pot fi comunicate către parteneri contractuali sau terțe personae ce au legătură cu activitatea societății ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L.

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor de către ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. se va face doar cu acordul explicit al părinților sau al altor reprezentanți legali.

5.Execuția copiilor de siguranță

Sistemul informatic efectuează la intervale de timp deteminate, în mod automat, un back-up al bazelor de date, pentru o eventuală recuperare a datelor, în cazul pierderii, distrugerii sau disfuncționalității sistemelor informatice.

Societatea stabilește intervalul de timp la care se vor execută copiile de siguranță ale bazelor de date cu caracter personal, precum și ale programelor folosite pentru prelucrările automatizate. Utilizatorii care execută aceste copii de siguranță sunt numiți de operator, într-un număr restrâns. Copiile de siguranță se stochează într-un safe box cu acces restricționat, aflat într-o altă încăpere față de cea în care se efectuează copia de siguranță.

6.Prelucrarea datelor personale

Putem prelucra datele dvs. personale în legătură cu oricare dintre scopurile menționate mai sus, pe unul sau mai multe dintre următoarele motive legale:

  • deoarece este necesar că noi să facem acest lucru pentru a ne îndeplini obligații contractuale sau un alt acord;
  • să ne conformăm obligațiilor legale, precum și să menținem evidențe;
  • deoarece interesele noastre legitime sau contractuale sau cele ale unui terț beneficiar al datelor dvs. personale fac prelucrarea necesară, cu condiția că aceste interese să nu fie suprimate de interesele dvs. sau de drepturile și libertățile fundamentale;
  • deoarece ne-ați dat în mod expres consimțământul dvs. de a procesa datele dvs. personale în acest mod.

Vă vom oferi informații legate de marketing și ofertare numai după ce, în cazul în care ați cerut în mod legal acest lucru, ați optat pentru a primi aceste comunicări și v-am oferit posibilitatea de a vă dezactiva în orice moment.

Nu vom folosi datele dvs. personale pentru a lua decizii automate care afectează sau creează alte profiluri decât cele descrise mai sus.

7.Dezvăluirea datelor dvs. personale

Putem împărtăși datele dvs. personale:

  • cu terțe părți, inclusiv anumiți clienți sau furnizori de servicii care legătură cu serviciile furnizate de societatea noastră, cum ar fi agenți imobiliari, dezvoltatori imobiliari, potențiali chiriași, cumpărători, bănci, executori judecătorești consultanți, experți sau orice alți specialiști;
  • dacă am colectat datele dvs. personale în cursul furnizării de servicii către oricare dintre clienții noștri, este posibil să le dezvăluim acelui client și dacă acest lucru este permis de lege altor persoane în scopul furnizării acestor servicii;
  • cu autoritățile fiscale, judecătorești, autoritățile de aplicare a legii, organele de reglementare, funcționarii guvernamentali sau avocații sau orice alte părți, în cazul în care este în mod rezonabil necesar pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unei creanțe legale sau echitabile sau în scopul unui proces de soluționare alternativă a litigiilor.

8.Securitatea datelor dvs. personale

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dvs. personale, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea datelor dvs. personale.

De asemenea, am introdus proceduri pentru a face față unei încălcări suspecte a datelor cu caracter personal și vă vom notifica pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare a legislației în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel.

9.Computerele și terminalele de acces

Computerele și alte terminale de acces sunt instalate în încăperi cu acces controlat, care se pot încuia. Dacă computerele sunt deschise și asupra lor nu se acționează o perioadă dată, stabilită de operator, sesiunea de lucru se închide automat.

Utilizatorii sunt instruiți, astfel încât bazele de date cu informațiile cu caracter personal să fie închise, în cazurile când acestea sunt deschise, dacă prin preajmă se află persoane neautorizate.

Serverele care găzduiesc bazele de date pot fi accesate doar în mod controlat, pe baza de drepturi de acces.

10.Fișierele de acces  

Societatea ia măsuri ca orice accesare a bazei de date cu caracter personal să fie înregistrată într-un fişier de acces (numit log la prelucrările automate) sau într-un registru pentru prelucrările manuale de date cu caracter personal, stabilit de operator.

Informaţiile înregistrate în fişierul de acces sau în registru vor fi:

  • codul de identificare (numele utilizatorului pentru bazele de date cu caracter personal manuale);
  • numele fişierului accesat (fişei);
  • numărul înregistrărilor efectuate;
  • tipul de acces;
  • codul operaţiei executate sau programul folosit;
  • data accesului (an, lună, zi);
  • timpul (ora, minutul, secundă).

Pentru prelucrările automate aceste informaţii vor fi stocate într-un fişier de acces general sau în fişiere separate pentru fiecare utilizator.

Operatorul este obligat să păstreze fişierele de acces cel puţin 5 sau 10 ani, pentru a fi folosite ca probe în cazul unor investigaţii. Dacă investigaţiile se prelungesc, aceste fişiere se vor păstra până la finalizarea investigațiilor și a oricăror acțiuni în legătură cu acestea.

Fişierele de acces trebuie să facă posibilă identificarea de către operator sau de către persoană împuternicită a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv anume, în vederea aplicării unor sancţiuni sau a sesizării organelor competențe.

11.Sistemele de telecomunicații

ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. prin utilizatorii autorizați, realizează periodic controlul autentificărilor şi tipurilor de acces pentru detectarea unor disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte folosirea sistemelor de telecomunicații. Prin sistemele de telecomunicaţii se vor transmite numai datele cu caracter personal strict necesare.

12.Instruirea personalului  

Utilizatorii care au acces la bazele de date cu caracter personal sunt instruiți cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001, la cerinţele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal prevăzute de Ordinul nr. 52/2002, cu privire la dispoziţiile politicii de securitate IT a ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. precum şi cu privire la importanța menținerii confidențialitățîi acestora și riscurile pe care le comportă prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal vor fi avertizați prin mesaje care vor apărea pe monitoare în timpul activităţii. Utilizatorii sunt obligaţi să îşi închidă sesiunea de lucru atunci când părăsesc locul de muncă.

13.Folosirea computerelor

Pentru menţinerea securităţii prelucrării datelor cu caracter personal (în special împotriva viruşilor informatici) ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. a luat următoarele măsuri:

  • a interzis folosirea de către utilizatori a programelor software care provin din surse nesigure;
  • utilizatorii nu au drepturi de administrator pe computere, prin urmare nu pot instala programe software fără a anunța compartimentul care asigură suportul tehnic;
  • se utilizează software cu licență;
  • utilizatorii au fost instruiți cu privire la Politica de securitate şi la celelalte politicile generale de operare, inclusiv pericolul reprezentat de virușii informatici;
  • computerele sunt protejate cu programe antivirus;
  • se monitorizează activitatea utilizatorului și este restricționat accesul acestuia la imprimante

14.Imprimarea datelor

Imprimarea datelor cu caracter personal se va realiza numai de către utilizatorii desemnați și numai în scopul precizat în prezentele reguli și numai pentru desfășurarea activității societății.

15.Actualizarea datelor personale despre dvs.

În cazul în care oricare dintre datele personale pe care ni le-ați furnizat se schimbă, de exemplu dacă vă schimbați adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice solicitare pe care ați făcut-o de la noi sau dacă ați conștientizat că avem date personale inexacte despre dvs., vă rugăm să ne anunțați prin trimiterea unui e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Nu vom fi responsabili pentru niciun fel de pierderi care rezultă din datele personale inexacte, neautorizate, deficiențe sau incomplete pe care ni le furnizați.

16.Drepturile persoanelor fizice care ne furnizează date personale

În ceea ce privește utilizarea datelor dvs. personale, aveți următoarele drepturi:  

Transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor persoanei vizate

ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. ia măsuri adecvate pentru a furniza persoanei vizate orice informațîi și orice comunicări referitoare la prelucrare, într-o formă concisă, transparentă, inteligibilă și ușor accesibilă, utilizând un limbaj clar și simplu. Informațiile se furnizează în scris sau prin alte mijloace, inclusiv, atunci când este oportun, în format electronic. La solicitarea persoanei vizate, informațiile pot fi furnizate verbal, cu condiția ca identitatea persoanei vizate să fie dovedită prin alte mijloace.

Dreptul de informare

(1) Persoana vizată are dreptul de a obţine de la ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L., cel puțin următoarele informații, cu excepția cazului în care sunt deja în posesia informațiilor respective:

(a) identitatea și datele de contact ale operatorului și, după caz, ale reprezentantului acestuia;

(b) datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, după caz;

(c) scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal, precum și temeiul juridic al prelucrării;

(d) în cazul în care prelucrarea se face în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul 679/2016, interesele legitime urmărite de operator sau de o parte terță;

(e) destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal;

(f) dacă este cazul, intenția operatorului de a transferă date cu caracter personal către o țară terță sau o

organizație internațională și existența sau absența unei decizii a Comisiei privind caracterul adecvat sau, în cazul transferurilor menționate la articolul 46 sau 47 sau la articolul 49 alineatul (1) al doilea paragraf din Regulamentul 679/2016, o trimitere la garanțiile adecvate sau corespunzătoare și la mijloacele de a obține o copie a acestora, în cazul în care acestea au fost puse la dispoziție.

În plus față de informațiile menționate la alineatul precedent, în momentul în care datele cu caracter personal sunt obținute, operatorul furnizează persoanei vizate următoarele informațîi suplimentare necesare pentru a asigura o prelucrare echitabilă și transparentă:

(a) perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă;

(b) existența dreptului de a solicită operatorului, în ceea ce privește datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, precum și a dreptului la portabilitatea datelor;

(c) atunci când prelucrarea se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera (a) sau pe articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul 679/2016, existența dreptului de a retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;

(d) dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;

(e) dacă furnizarea de date cu caracter personal reprezintă o obligație legală sau contractuală sau o obligație necesară pentru încheierea unui contract, precum și dacă persoana vizată este obligată să furnizeze aceste date cu caracter personal și care sunt eventualele consecințe ale nerespectării acestei obligații;

(f) existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri, menționat la articolul 22 alineatele (1) și (4) din Regulamentul 679/2016, precum și, cel puțin în cazurile respective, informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

(3) În cazul în care operatorul intenționează să prelucreze ulterior datele cu caracter personal într-un alt scop decât cel pentru care acestea au fost colectate, operatorul furnizează persoanei vizate, înainte de această prelucrare ulterioară, informații privind scopul secundar respectiv și orice informații suplimentare relevante.

(4) Alineatele (1), (2) și (3) nu se aplică dacă și în măsura în care persoana vizată deține deja informațiile respective.

Dreptul de acces:

Persoana vizată are dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective sau o copie a datelor personale pe care le deținem în legătură cu persoana vizată.

Există excepții de la acest drept, astfel încât accesul să poată fi interzis. Dreptul de a obține o copie menționată anterior nu trebuie să aducă atingere drepturilor și libertăților altora.

Dreptul la rectificare

Scopul nostru este să păstram datele dvs. personale corecte, actuale și complete;

Persoana vizată are dreptul de a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat")

În anumite circumstanțe, aveți, de asemenea, dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a ne cere să blocăm, să ștergem și să restricționăm datele personale.

Dreptul la restricționarea prelucrării

Persoana vizată are dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:

(a) persoana vizată contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care îi permite operatorului să verifice exactitatea datelor;

(b) prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

(c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

(d) persoana vizată s-a opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul la portabilitatea datelor

În anumite circumstanțe, aveți dreptul să solicitați că unele dintre datele dvs. personale să vă fie furnizate sau unui alt controlor de date într-un format utilizat în mod obișnuit.

Dreptul la opoziție

Aveți dreptul să solicitați ștergerea datele dvs. personale atunci când datele personale nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau când, printre altele, datele dvs. personale au fost procesate ilegal.  

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri

Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Dreptul de a depune o plângere

 În cazul în care considerați că drepturile dvs. de protecție a datelor ar fi putut fi încălcate, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere aplicabilă sau să solicitați o cale de atac prin intermediul instanțelor.

Puteți oricând să exersați oricare dintre drepturile de mai sus, contactând Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. împreună cu o dovadă a identitățîi dvs., adică o copie a cărții de identitate sau a unui pașaport sau a oricărui alt document valid de identificare.

Dreptul de a retrage consimțământul

Dacă v-ați dat acordul pentru colectarea, prelucrarea și transferul datelor dvs. personale, aveți dreptul să vă retrageți total sau parțial consimțământul. Pentru a vă retrage acordul, vă rugăm să urmați link-urile de renunțare la orice mesaj de marketing trimis sau contactați Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

După ce primim notificarea că v-ați retras acordul, nu vom mai procesa informațiile dvs. în scopul (scopurile) căruia i-ați dat inițial consimțământul, cu excepția cazului în care există motive temeinice legitime pentru o prelucrare ulterioară, care să înlocuiască interesele, drepturile și libertățile dvs. stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Retragerea consimțământului pentru a primi comunicări de marketing nu va afecta prelucrarea datelor cu caracter personal pentru furnizarea serviciilor noastre juridice.

17.Cât timp păstrăm datele dvs. personale

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare și, acolo unde este necesar pentru ca societatea să inițieze orice procedura legală sau să se apere împotriva revendicărilor legale, până la sfârșitul perioadei de reținere relevante sau până la soluționarea revendicărilor în cauză.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, considerăm valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.

Dacă doriți să aflați mai multe despre perioadele specifice de păstrare a datelor dvs. personale stabilite în politica noastră de păstrare, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

La expirarea perioadei de deținere aplicabile, vom distruge în siguranță datele dvs. personale în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

18.Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și de a modifică această procedura din când în când, pentru a reflectă orice modificare a modului în care procesăm datele dvs. personale sau modificăm cerințele legale. Orice modificări pe care le putem face în viitor în cadrul procedurii vor fi afișate pe această pagină web. Revedeți frecvent pentru a vedea orice actualizări sau modificări.

19.Detalii de contact

Întrebările, comentariile și solicitările referitoare la această Comunicare sunt binevenite și ar trebui adresate către ACTIV PROPERTY SERVICES S.R.L. la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin trimiterea unei solicitări la adresa Str. Carol Davila Nr. 34, etaj 4, Sector 5, București sau str. Gheorghe Lazăr nr. 24, Fructus Plaza, etaj 5, Timișoara sau prin fax la: 021/ 408 03 01.

Ultima actualizare 22 mai 2018

CITIȚI CU ATENȚIE

Această politică de confidențialitate ("Politica de confidențialitate"), actualizată în data de 01 ianuarie 2018, este disponibilă pe site-ul web la adresa www.activpropertyservices.ro ("Site") pusă la dispoziție de ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, proprietarul legal al site-ului la "ACTIV Property Services", "noi", sau "nostru" se referă la ACTIV PROPERTY SERVICES SRL.

Această Politică de confidențialitate împreună cu condițiile de utilizare stabilesc baza pe care vom colecta, utiliza și dezvălui anumite informații personale de la dvs. Utilizarea de către dvs. a acestui site înseamnă înțelegerea și acceptarea termenilor acestei Politici de confidențialitate.

ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, în calitate de proprietar al website-ului www.activpropertyservices.ro, se angajează să păstreze caracterul confidențial al informației furnizate de către dumneavoastră la accesarea și completarea formularelor electronice din acesta.

ACTIV PROPERTY SERVICES SRL utilizează metode și tehnici de securitate, dar și politici interne și proceduri de lucru aplicabile salariaților, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate și a asigura persoanele care transmit date cu caracter personal că acestea nu vor fi dezvăluite unor terțe părți decât în Condițiile legii.

ACTIV PROPERTY SERVICES SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin accesarea și completarea formularelor electronice în scopul intermedierii afacerilor imobiliare și se obligă să administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, vă informăm că beneficiaţi de dreptul de acces, de opoziție, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiţiei. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la ACTIV PROPERTY SERVICES SRL. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, opoziție și intervenție în orice moment asupra datelor personale înscrise în formularele site-ului.

Pentru a respecta cerințele stabilite în Directiva UE din 26 mai 2012 și prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, tuturor vizitatorilor website-ului li se cere consimțământul înaintea transmiterii de cookies în computerele acestora.

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecăruia.

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe internet, cum ar fi:

  • Personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, accesarea preferințelor vechi prin accesarea butonului ‘’înainte’’ și “înapoi’’.
  • Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori.
  • Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai placută.

CE ESTE UN “COOKIE”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu“cookie” ) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

  1. Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar în folderul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului (ex: în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe rețele de socializare).
  2. Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (și, în general, depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizatori.

CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR?

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) și un web-server anume (website-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură userilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex – preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

CARE ESTE DURATA DE VIAȚĂ A UNUI COOKIE?

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul, iar unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

CE SUNT COOKIE-URILE PLASATE DE TERȚI?

Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (ex: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului și ele se numesc “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie să respecte, de asemenea, legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului site-ului.

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CĂTRE UN SITE

O vizită pe un website poate plasa cookie-uri pentru:

  • creșterea performanței website-ului;
  • o analiză a vizitatorilor;
  • geotargeting;
  • înregistrarea utilizatorilor.

Cookie-uri de performanță

Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple: setările volumului pentru video player, viteza de video streaming cu care este compatibil browserul.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare dată când un utilizator vizitează un site, softul de analytics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză al utilizatorului. Acest cookie spune dacă ați mai vizitat acest site până acum. Browserul va semnala dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, se va genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care vizitează site-ul și cât de des o fac.

Atat timp cât vizitatorul nu este înregistrat pe site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic. Dacă este înregistrat se pot cunoaște, de asemenea, detaliile furnizate, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității, conform prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară proveniți. Este complet anonim și este folosit doar pentru a targeta conținutul – chiar și atunci când vizitatorul este pe pagina în limba română sau în altă limbă, se va primi aceeași reclamă.

Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe un site, se generează un cookie care anunță dacă sunteți înregistrat sau nu. Serverele folosesc aceste cookie-uri pentru a arăta contul cu care sunteți îngregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, se permite să se asocieze orice comentariu postat pe site cu username-ul dvs. Dacă nu ați selectat “pastrează-mă înregistrat”, acest cookie se va șterge automat când veți închide browserul sau calculatorul.

Alte cookie-uri ale terțelor părți

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație.

De exemplu, când distribuiți (share) un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe un site, acea rețea socială va înregistra activitatea dvs.

CE TIP DE INFORMAȚII SUNT STOCATE ȘI ACCESATE PRIN INTERMEDIUL COOKIE-URILOR?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Webserverul va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters.

Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet (ex: setările limbii în care se dorește accesarea unui site; păstrarea unui user logat în contul de webmail; securitatea online banking; păstrarea produselor în coșul de cumpărături)

DE CE SUNT COOKIE-URILE IMPORTANTE PENTRU INTERNET?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de știri, vreme, sport, hărți, servicii publice și guvernamentale, site-uri de entertainment și servicii de travel.
  • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor, preferințele de limbă ( ex:afișarea rezultatelor căutarilor în limba Română).
  • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
  • Măsurare, optimizare și caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri). Website-urile derulează aceste analize a utilizarii lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul userilor.

SECURITATE ȘI PROBLEME LEGATE DE CONFIDENȚIALITATE

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate, nici nu se pot auto-executa. In consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și in mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

SFATURI PENTRU O NAVIGARE SIGURĂ ȘI RESPONSABILĂ, BAZATĂ PE COOKIES.

  • Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securității utilizării cookie-urilor.
  • Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii navigare.
  • Instalați-vă și actualizați-vă constant aplicații antispyware.
  • Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedică browserul de a accesa website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos.

CUM POT OPRI COOKIE-URILE?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau se poate seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă un vizitator nu este înregistat folosind cookie-urile, nu va putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în meniul Opțiuni/Settings sau în meniul Preferințe/Favorites al browserului.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Recunoaștem importanța protejării confidențialității și Politica de confidențialitate este concepută pentru a vă ajuta să înțelegeți cum colectăm, folosim și protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați și pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză atunci când utilizați site-ul. Ne rezervăm dreptul, de a modifica, modifica și / sau elimina secțiuni din această politică de confidențialitate în orice moment. Dacă vom face modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă vom anunța aici, iar dvs. sunteți încurajat să revizuiți din când în când această Politică de confidențialitate.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la această politică de confidențialitate sau la solicitări referitoare la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați.

INFORMAȚII PE CARE LE COLECTĂM

Colectăm informații de la utilizatorii site-ului nostru prin diverse metode, cum ar fi atunci când folosiţi formularul de contact. Aceste informații pot include numele dvs., numele companiei, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte informații opționale care vă identifică personal.

Când vizitați site-ul nostru, vi se poate solicita să ne furnizați informații personale. Când ne oferiți aceste informații, vă vom informa cum putem folosi aceste informații. De asemenea, putem oferi opțiuni pentru înscrierea în buletinele noastre de știri. și ofertele promoționale. Sunteți mereu liber să ne contactați cu o întrebare sau o problemă legată de utilizarea de către dvs. a site-ului. Practica noastră standard de afaceri este de a păstra orice comunicare de la vizitatorii site-ului nostru pentru o perioadă care să ne ajute să vă servim mai bine pe fiecare dintre voi.

Preocupându-se în mod special de transparența și protecția drepturilor dumneavoastră, ACTIV PROPERTY SERVICES SRL nu-și va procura informații care să permită unor terți să v ă identifice personal, exceptând situația în care dumneavoastră înșivă ni le comunicați prin completarea și trimiterea formularelor figurând pe site. Nicio exploatare comercială, fie ea parțială, a datelor primite nu va putea fi efectuată fără acordul prealabil în scris al ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, al filialelor noastre sau al membrilor rețelei noastre comerciale, în funcție de circumstanțe. Aceste informații sunt confidențiale și păstrate de către ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, filialele noastre și membrii rețelei noastre comerciale.

INFORMAȚII FURNIZATE DE NOI DE CĂTRE TERȚI

Atunci când utilizați site-ul nostru, puteți face click pe anumite linkuri sau promoții care vă vor permite să achiziționați produse sau să utilizați serviciile oferite de partenerii noștri. Unii dintre acești parteneri pot împărtăși anumite informații pe care ni le furnizați. Noi nu suntem responsabili pentru nici un alt site Web sau politica de confidențialitate respectivă sau modul în care tratează informațiile despre utilizatorii lor. Vă sfătuim cu tărie să revizuiți politicile de confidențialitate pentru a afla cum tratează informațiile dvs. personale.

De asemenea, puteți să distribuiți separat informațiile dvs. altor site-uri sau entități web, cum ar fi cele care creează liste de marketing profesionale, pentru a primi oferte speciale și promoții de la afiliații lor. Aceste site-uri web sau entități pot fi de acord să ne împărtășească informațiile dvs. ACTIV PROPERTY SERVICES SRL nu este responsabil și nu își asumă nicio răspundere în cazul în care un partener sau alt site Web sau o entitate colectează, utilizează sau împărtășește orice informații despre dvs., încălcând politica de confidențialitate sau legislația în vigoare.

Putem achiziționa date de marketing de la terțe părți și le adăugăm la baza noastră de date existentă pentru utilizatori pentru a viza mai bine publicitatea noastră și pentru a oferi oferte pertinente în care credem că vă interesează. De asemenea, putem asocia aceste date de marketing cu informațiile personale de identificare pe care ni le furnizați.

COLECTAREA AUTOMATĂ A DATELOR

Folosim în mod obișnuit cookie-urile atunci când utilizați site-ul nostru. Utilizăm aceste cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim mai bine conținut adaptat intereselor dumneavoastră pe baza preferințelor dvs. de înregistrare. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a ne ajuta să facilităm orice promoții sau sondaje pe care le oferim.

Uneori folosim cookie-uri, precum și tehnologii de urmărire, cum ar fi balize web, în ​​cadrul e-mailurilor promoționale pe care le trimitem abonaților noștri sau reclame pentru site-ul nostru. Acestea ne ajută să urmărim dacă un destinatar de e-mail a finalizat un eveniment, cum ar fi înregistrarea pentru o încărcare gratuită, de exemplu. Aceste informații sunt identificate personal și colectate la nivel agregat. Folosim uneori furnizorii de servicii terțe pentru a ne ajuta să urmărim activitatea pe site-ul nostru.

Cookie-urile stabilite de site-ul nostru sunt enumerate mai jos:

cookieNumeScopExpirare
Controlul sesiuniiportalStochează informații despre conectarea dvs.Când închideți browserul
Controlul sesiuniiORA_WX_SESSIONStochează informații despre conectarea dvs.Când închideți browserul
Limba preferatăNLS_LANGUAGEStochează limba preferată pentru vizualizarea conținutului.
Implicit la limba serverului nostru web.
1 an
Google Analytics__utmaFolosit pentru a înregistra date anonime despre vizita dvs.
Informațiile sunt agregate în contul Google Analytics.
Nu împărtășim aceste date sub nicio formă.
2 ani
 __utmb 30 minute
 __utmc Când închideți browserul
 __utmv Imediat
 __utmz 6 luni

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DVS.

Pentru a informa utilizatorii noștri despre noile noastre știri, produse și servicii și pentru scopuri administrative, cum ar fi îmbunătățirea viitoare a acestui site pentru a satisface nevoile dvs. de afaceri, putem trimite e-mailuri și anunțuri pe adresa dvs. personală de e-mail pe care ați furnizat-o în timp ce ați completat formularul de contact. Dacă ați ales să vă înscrieți la oricare dintre listele noastre de e-mail și mai târziu decideți că nu mai doriți să primiți buletine de știri sau e-mailuri promoționale de la noi, vă puteți dezabona de pe această listă urmând instrucțiunile din fiecare e-mail pe care vi-l trimitem să vă dezabonați de la o astfel de listă de e-mailuri. Putem folosi informațiile dvs. personale în scopuri de publicitate, marketing și promovare, dar vă vom oferi cel puțin o oportunitate de a renunța la acest lucru la momentul colectării datelor și mai târziu după cum este descris mai jos.

DREPTURILE TALE

Aveți dreptul să ne cereți să nu procesam datele dvs. personale în scopuri de marketing. De obicei, vă vom informa (înainte de colectarea datelor dvs.) dacă intenționăm să folosim datele dvs. în astfel de scopuri sau dacă intenționăm să dezvăluim informațiile dumneavoastră unei terțe părți în acest scop. Puteți să vă exercitați dreptul de a împiedica o astfel de procesare urmând instrucțiunile din paginile în care colectăm datele dvs.

De asemenea, puteți exercita oricând dreptul de a ne contacta. Dacă vă opuneți utilizării datelor dvs. în oricare dintre modalitățile pe care le-am detaliat în această Politică de confidențialitate și / sau obiectați pentru a vă contacta prin metodele menționate mai sus, atunci vă rugăm să ne contactați.

DEZVĂLUIREA INFORMAȚIILOR DVS.

Este posibil să vă împărtășim informațiile dvs. personale cu companii care acționează ca agenți autorizați în furnizarea serviciilor noastre către dvs., toți aceștia fiind de acord să le utilizeze numai în scopuri specificate. Fiecare furnizor trebuie să fie de acord să pună în aplicare și să mențină proceduri și practici de securitate rezonabile adecvate naturii informațiilor dvs. pentru a vă proteja informațiile personale de accesul, distrugerea, utilizarea, modificarea sau dezvăluirea neautorizată.

De asemenea, vom dezvălui informațiile dvs. personale atunci când este cerut acest lucru prin lege sau în cazuri speciale când avem motive să credem că dezvăluirea informațiilor personale este necesară pentru a identifica, a contacta sau a acționa în justiție împotriva unei persoane care ar putea provoca vătămări sau interferențe (fie în mod intenționat sau neintenționat) drepturile sau proprietatea noastră.

SECURITATEA ȘI PĂSTRAREA INFORMAȚIILOR DVS.

ACTIV PROPERTY SERVICES SRL se străduiește să protejeze securitatea informațiilor dvs. personale și alegerile dvs. pentru utilizarea dorită. Utilizăm tehnologia Secure Socket Layers sau tehnologia SSL pentru a proteja transmiterea de informații personale delicate. Stocăm informațiile dvs. personale pe un server securizat și folosim procedurile menite să protejeze informațiile personale pe care le colectăm de accesul, distrugerea, utilizarea, modificarea sau dezvăluirea neautorizată.

Deși vom lua (și cerem furnizorilor noștri terți) să ia măsuri de precauție comerciale rezonabile privind informațiile personale colectate și stocate pe acest site, datorită naturii deschise a Internetului, nu putem garanta că oricare dintre informațiile dvs. personale sunt stocate pe serverele noastre, sau transmise către sau de la un utilizator, vor fi libere de acces neautorizat.

INFORMAȚII PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

Puteți obține informații despre regimul românesc de protecție al datelor accesând site-ul web al Autoritatăţii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, pentru informații la adresa www.dataprotection.ro.

© 2018 ACTIV PROPERTY SERVICES

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Termenii   si conditiile  de  utilizare  sunt  aplicabile site-ului www.activpropertyservices.ro Acest document contine conditiile care trebuie respectate pentru utilizarea site-ului de catre orice persoana care utilizeaza serviciile si informatiile continute de acest site. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea Termenilor si Conditiilor de acces si utilizare detaliate mai jos precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si aceste conditii de utilizare, nu utilizati acest site. Putem modifica periodic acesti Termeni si vom posta o copie a Termenilor si Conditiilor modificati pe acest Site. Veti fi obligati de astfel de Termeni actualizati de la momentul in care sunt postati pe acest site. Va sfatuim sa vizitati periodic acest site si aceasta pagina web pentru a va asigura ca sunteti la curent cu orice schimbari care au fost facute.

ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, proprietarul legal al site-ului www.activpropertyservices.ro este o societate comerciala romana inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/20624/2006, Bucuresti, CIF RO 19738131, avand punct de lucru in Str. Carol Davila Nr. 34, etaj 4, Sector 5, Bucuresti; punct de lucru in str. Gheorghe Lazar nr. 24, Fructus Plaza, etaj 5, Timisoara, telefon: 40 25 640 67 00 si sediul social in Str. General Atanasie Demostene nr. 35A, Sector 5, Bucuresti, cont bancar nr. RO96 BACX 0000 0002 8750 3000, deschis la UniCredit Tiriac Bank, Panduri, telefon 021/ 408 03 00, fax: 021/ 408 03 01.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului impreuna cu Politica de confidentialitate – cookie precum si cu Politica de Securitate privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal stabilesc bazele colectarii, utilizarii si dezvaluirii anumitor informatii personale de la dumneavoastra. Utilizarea de catre dvs. a acestui site inseamna intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor.

ACCES

Ne rezervam dreptul de a restrictiona anumite zone ale acestui site pentru utilizatorii autorizati inregistrati. In cazul in care orice zona a site-ului va solicita sa va inregistrati inainte de a obtine accesul, sunteti de acord sa furnizati detalii adevarate, exacte, curente si complete, inclusiv, dar fara a se limita la un nume de utilizator si o parola, precum si numele, numarul de telefon, o adresa de e-mail valida sau orice alte informatii solicitate ("Informatii despre cont"). Sunteti de acord sa va actualizati informatiile despre cont, daca este necesar, pentru a le mentine corecte. ACTIV PROPERTY SERVICES va folosi informatiile dvs. de cont in conformitate cu politicile sale.

Sunteti de acord sa ne anuntati imediat orice utilizare neautorizata a numelui dvs. de membru, a parolei sau a contului dvs. ACTIV PROPERTY SERVICES nu va fi responsabil pentru orice pierderi generate de utilizarea neautorizata a contului dvs. si sunteti de acord sa despagubiti ACTIV PROPERTY SERVICES pentru orice utilizare necorespunzatoare, neautorizata sau ilegala a contului dvs.

LICENTA PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

ACTIV PROPERTY SERVICES va acorda o licenta limitata, neexclusiva, netransferabila pentru accesarea si utilizarea site-ului in conformitate cu acesti Termeni. Orice utilizare a Site-ului care nu este permisa in mod expres in conformitate cu acesti Termeni este strict interzisa.

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate, sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea ACTIV PROPERTY SERVICES SRL sau a unor terti care au autorizat ACTIV PROPERTY SERVICES SRL sa le utilizeze. Aceatea sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat, ale imaginilor (partiale sau totale) si ale oricaror informatii care sunt reproduse aici nu sunt autorizate decat cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor informatii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, este strict interzisa si constituie o infractiune de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Toate drepturile de proprietate asupra drepturilor de proprietate intelectuala si asupra oricarui continut licentiat furnizat pe acest site sunt proprietatea detinatorilor respectivului continut si pot fi protejati de legile si tratatele aplicabile in materie de drepturi de autor sau de alte drepturi de proprietate intelectuala si care sunt supuse restrictiilor de utilizare in temeiul acestor legi sau tratate.

Puteti utiliza acest site pentru scopurile dvs. de informare si puteti face o copie a paginilor acestui site, dar numai pentru utilizarea interna in cadrul afacerii dvs. si cu conditia sa pastrati in mod constant toate notificarile privind drepturile de autor si alte drepturi de proprietate. Orice modificare, transmitere, copiere sau utilizare a continutului acestui site in scopuri publice sau comerciale (altele decat utilizarea interna a afacerii) este interzisa. Urmatoarele sunt marci inregistrate sau marci comerciale inregistrate ale ACTIV PROPERTY SERVICES: denumirea, logo-ul, designul ACTIV PROPERTY SERVICES. Site-ul poate contine marci comerciale, marci de servicii, grafica si logo-uri terte.

RESTRICTII

Sunteti de acord ca nu veti: (i) utiliza site-ul pentru a reproduce, transmite, afisa sau distribui materiale protejate prin drepturi de autor in orice mediu sau prin orice metoda, fara permisiunea expresa scrisa a ACTIV PROPERTY SERVICES ; (ii) sa copiati, sa stocati, sa editati, sa modificati, sa pregatiti orice lucrare derivata sau sa modificati in vreun fel continutul furnizat pe acest Site; sau (iii) folositi site-ul nostru in orice mod care incalca acesti Termeni.

Sunteti de acord ca nu veti: (a) impersona orice persoana sau entitate sau sa prezentati in mod gresit afilierea dvs. la orice alta persoana sau entitate; (b) sa faceti spam, preluare de adrese de e-mail sau alte informatii personale sau orice alta activitate cu scopul de a obtine liste de utilizatori sau orice alte informatii, inclusiv, disponibile in Site; (c) trimite e-mailuri prin intermediul site-ului; (d) incercati sa obtineti acces neautorizat la alte sisteme informatice prin intermediul Site-ului; sau (e) sa utilizati Site-ul in orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta Site-ul sau sa interfereze cu utilizarea de catre Site a oricaror alte parti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR

Daca nu este mentionat altfel in acesti Termeni si conditii, utilizarea de catre dvs. a acestui site face obiectul politicilor ACTIV PROPERTY SERVICES. In afara de informatiile de identificare personala, care sunt acoperite de politicile noastre, orice material pe care il transmiteti sau il postati pe acest site este considerat neconfidential. ACTIV PROPERTY SERVICES nu are obligatii in ceea ce priveste acest material. Orice comunicari si alte materiale pe care le transmiteti sau le postati pe acest site sunt si raman proprietatea noastra si prin trimiterea acestora sunteti de acord ca putem utiliza acele informatii pentru orice scop, fara ca nicio compensatie sa fie platibila de noi pentru dvs.

RENUNTARE LA RASPUNDERE

Orice utilizare a acestui site este pe propriul dvs. risc. In masura maxima permisa de lege, ACTIV PROPERTY SERVICES exclude toate garantiile, fie exprese, fie implicite. ACTIV PROPERTY SERVICES nu face nicio declaratie si nu acorda nicio garantie ca acest site nu va fi corupt, atacat, virusi, interferente, hacking sau alte intruziuni de securitate.

In timp ce ne-am straduit sa furnizam informatii exacte si complete, acest site va este oferit gratuit si nu putem fi raspunzatori fata de nici o persoana pentru orice pierdere sau deteriorare care poate aparea direct sau indirect din utilizarea acestui Site (sau orice incapacitate sa o utilizati) sau oricare dintre informatiile continute pe acest site. Toate informatiile despre proprietati pe acest site sunt supuse posibilitatii unor erori, omisiuni, schimbari de pret, conditii de inchiriere sau alte conditii, vanzare prealabila, leasing sau finantare sau retragere fara notificare. Toate opiniile, ipotezele sau estimarile continute in acest site sunt numai un exemplu si nu pot reprezenta opinii oficiale.

RASPUNDEREA

In niciun caz, ACTIV PROPERTY SERVICES nu va fi raspunzator pentru vatamari indirecte, generale, speciale, incidentale, consecvente sau alte daune (inclusiv, fara limitare, daune pentru pierderea profitului, intreruperea afacerii, coruperea dosarelor, pierderea informatiilor despre afaceri sau orice alta pierdere pecuniara) in legatura cu Site-ul in orice mod sau in legatura cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizarii Site-ului. Nicio informatie, pret sau opinie scrisa sau oferita de ACTIV PROPERTY SERVICES sau alte parti nu vor crea o garantie si nici dvs., nici o terta parte nu va puteti baza pe astfel de informatii sau sfaturi.

DESPAGUBIRI

Veti despagubi si veti pastra despagubirile ACTIV PROPERTY SERVICES impotriva tuturor pierderilor, costurilor, cererilor sau cheltuielilor (directe sau indirecte) rezultate din (i) orice afirmatie ca operarea, detinerea sau utilizarea site-ului sau a oricarei parti a acestuia in contradictie cu acestea Termenii, in orice mod sau orice materiale sau informatii pe care ni le trimiteti, incalca drepturile de autor sau drepturile de proprietate intelectuala ale oricarei terte parti; sau (ii) utilizarea sau utilizarea incorecta a Site-ului.

LINK-URI CATRE TERTE PARTI

Nu suntem responsabili pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale link-urilor catre site-uri ale tertelor parti, pe care le puteti gasi pe siteul nostru sau pentru modul in care sunt tratate informatiile despre utilizatorii lor. In special, cu exceptia cazului in care se mentioneaza in mod expres, nu suntem agenti pentru aceste site-uri sau agenti de publicitate si nici nu suntem autorizati sa facem declaratii in numele lor. In orice caz, ar trebui sa cititi politicile si termenii si conditiile de utilizare ale tertelor parti.

CUM FOLOSIM INFORMATIILE DVS. PENTRU MARKETING?

Putem impartasi informatiile dvs. in cadrul parteneriatelor internationale, companiilor de grup si organizatiilor afiliate si cu partenerii nostri de afaceri in scopuri de marketing sau va putem trimite informatii despre proprietatile imobiliare, bunurile si serviciile altor terte parti. Noi sau orice alti parteneri de afaceri va putem contacta, direct sau prin agentii nostri, prin posta, telefon, fax, email, SMS sau alt serviciu de mesagerie electronica cu oferte de bunuri si servicii sau informatii care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra. Furnizand numarul dvs. de fax, numerele de telefon sau adresa de e-mail pe care sunteti de acord sa fiti contactat prin aceste metode in aceste scopuri. Daca nu doriti sa primiti informatii de marketing fie de la noi, fie de la partenerii nostri de afaceri, va rugam sa indicati acest lucru daca este necesar in formularul de contact sau sa ne contactati prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin fax sau posta/curier.

CUM PROTEJAM INFORMATIILE ?

Oferim utilizarea unui server securizat si a tehnologiei de criptare Secure Socket Layers (SSL) pentru a va proteja informatiile. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site, acceptati riscurile inerente in acest sens, incluzand, dar fara a se limita la, riscurile de securitate legate de interceptare, acces neautorizat, riscurile de fisiere corupte si riscurile virusilor sau alte dispozitive daunatoare.

ACORDUL DVS. IN VEDEREA UTILIZARII INFORMATIILOR PERSONALE

Prin furnizarea informatiilor dvs. personale, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale (nume, prenume, e-mail, telefon, societate, functie detinuta in societate sau orice alta informatie ne furnizati), in scopurile de mai sus.

Daca ne oferiti informatii despre o alta persoana, confirmati ca v-au desemnat sa actionati pentru ei, sa acceptati prelucrarea datelor personale ale acestora, inclusiv datele personale sensibile si ca le-ati informat cu privire la identitatea noastra si la scopurile pentru care datele lor personale vor fi prelucrate. Cand le contactam pentru prima oara, le putem spune de unde le primim informatiile.

Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica de Securitate privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal - https://www.activpropertyservices.ro/politica-gdpr

Pentru informatii despre modul in care folosim cookie-uri, semnalizatoare web si alte dispozitive pentru a monitoriza comportamentul utilizatorilor, consultati Politica de cookie-uri la adresa https://www.activpropertyservices.ro/politica-cookie

GENERALITATI

Sunteti de acord ca veti respecta toate legile relevante aplicabile utilizarii de catre dvs. a acestui site.

ACTIV PROPERTY SERVICES sau partenerii sai de afaceri pot prezenta reclame sau materiale promotionale pe sau prin intermediul Site-ului. Afacerile dvs. sau participarea la promotiile unor agenti de publicitate terta parte pe sau prin intermediul site-ului se afla exclusiv intre dvs. si o astfel de terta parte, iar participarea dvs. este supusa termenilor si conditiilor asociate publicitatii sau promotiei respective. ACTIV PROPERTY SERVICES nu este raspunzator pentru nicio pierdere sau dauna de orice natura cauzata ca urmare a unor astfel de tranzactii sau ca rezultat al prezentei unor astfel de materiale ale tertelor parti pe Site.

Legaturile de pe acest site pe care le afisam pot duce la site-uri ale tertelor parti. Continutul, precizia si functia unor astfel de site-uri nu se afla sub controlul ACTIV PROPERTY SERVICES si nu putem accepta nici o responsabilitate pentru aceste site-uri web si nici nu sustinem continutul acestor site-uri ale tertelor parti. In special, orice tranzactie pe care o aveti cu acesti operatori de site-uri web ale tertelor parti va fi in conformitate cu termenii si conditiile (daca exista) ale acelui operator de site web.

Accesul la toate sau orice parte a Site-ului poate fi suspendat temporar si fara notificare.

In cazul in care o dispozitie a acestor Termeni este considerata de o instanta de judecata ca fiind ilegala, nevalabila sau inaplicabila, prevederile ramase vor ramane in vigoare si prevederea respectiva va fi inlocuita.

Nerespectarea de catre noi a unui drept sau a unei cai de atac in conformitate cu acesti Termeni nu constituie o renuntare la acest drept sau cale de atac.

Acesti Termeni stabilesc intreagul accord intre parti in legatura cu utilizarea acestui Site si inlocuiesc toti ceilalti termeni si conditii care se presupune ca vor fi aplicate.

DREPT APLICABIL

Termenii si Conditiile se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Versiune actualizata la data de 22.05.2018 © 2018 ACTIV PROPERTY SERVICES