ÎNCHIRIERE SPAŢII COMERCIALE

Datorită cunoştinţelor noastre avansate în piaţa centrelor comerciale din România, dar şi datorită experienţei noastre internaţionale, suntem în măsură să oferim consultanţă retailerilor naţionali şi internaţionali privind programele lor de dezvoltare, oferind în aceeaşi măsură consultanţă proprietarilor ce au ca scop atragerea grupurilor de retaileri cu înalte performanţe.

Vezi Serviciu
ÎNCHIRIERE SPAŢII BIROURI

ACTIV Property Services are un portofoliu important privind serviciile de reprezentare pentru chiriaş (Ericsson, DuPont, Discovery, Lego, Quintiles, etc.) dar şi servicii de reprezentare proprietari (North Gate-Bucharest, Centrul de Afaceri Sibiu, etc.).

Vezi Serviciu
ÎNCHIRIERI SPAŢII DEZVOLTĂRI INDUSTRIALE

Departamentul nostru de industrial oferă servicii de închiriere şi consultanţă atât pentru dezvoltatori internaţionali cât şi pentru ocupanţi internaţionali. Cunoştiinţele avansate în piaţa locală şi bazele de date actualizate ne permit furnizarea studiilor comparative precum şi oferte din toate dezvoltările de spaţii industriale din România.

Vezi Serviciu
SERVICII DE ADMINISTRARE PROPRIETĂŢI

Departamentul nostru a oferit servicii dedicate pentru un portofoliu de 450.000 mp de centre comerciale, clădiri de birouri, parcuri de retail, parcuri industriale şi logistice, incluzând 23 de clădiri sub administrarea noastră și peste 750 de chiriași.

Vezi Serviciu
MANAGEMENT DE PROIECT

Departamentul nostru are o vastă experienţă în servicii de project management de un înalt nivel profesional pentru construcţii dar şi pentru proiecte de amenajări.

Vezi Serviciu
EVALUARE ŞI STUDII

Suntem una dintre companiile de top din domeniul evaluării de proprietăți imobiliare din Romania, fiind unul dintre principalii consultanți evaluatori pentru investitori privați și fonduri de investiții, bănci și companii REIT’s, fonduri instituționale și companii de asigurări.

Vezi Serviciu
CERCETARE DE PIAŢĂ

Departamentul cercetare de piaţă al ACTIV Property Services oferă studii de consultanţă şi cercetare pentru dezvoltatori, proprietari, investitori şi chiriaşi, având o experienţă vastă pe piaţă locală.

Vezi Serviciu