Fostul Palat al Bursei, cladire istorica de patrimoniu amplasata in inima centrului istoric al capitalei, a intrat intr-un amplu proces de redezvoltare comerciala.

Emblematica cladire construita la inceputul secolului XX, la sugestia regelui Carol I, a fost Palat al Bursei in perioada interbelica si apoi sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei. In anul 2008, cladirea a fost retrocedata Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Citește mai departe: CLADIREA FOSTULUI PALAT AL BURSEI RENASTE SI ATINGE UN GRAD DE OCUPARE DE 100%

Piata imobiliara inregistreaza o crestere semnificativa a volumelor in constructie la jumatatea anului, livrarile de spatii comerciale, cladiri de birouri si spatii industriale anuntate pentru 2018 fiind cu 53% mai mari comparativ cu anul trecut la nivel national. „Piata de retail, cea de birouri si cea industriala se dezvolta in prezent pe fundamente solide, fiind caracterizate de un indice ridicat de ocupare, cerere activa cu volume confirmate de evolutia ultimilor ani, respectiv chirii stabile, cu un trend usor crescator. In aceste conditii dezvoltarea de noi proiecte a accelerat in toate sectoarele majore. Ne asteptam ca stocurile noi sa fie absorbite in scurt timp de piata, o parte semnificativa fiind deja pre-contractata.” declara Florian Gheorghe, managerul departamentului de Research al Activ Property Services.

Citește mai departe: STOCURI IN CRESTERE ANUNTATE PENTRU LIVRARE IN 2018 IN TOATE SECTOARELE IMOBILIARE