Operatorul international de telefonie mobila Vodafone a inchiriat unul din cele mai bune spatii comerciale din Piata Unirii, amplasat pe Splaiul Independentei Nr.1, vis-a-vis de Hanul lui Manuc si intrarea in Centrul Vechi.

Inchirierea spatiului de 100 mp a fost intermediata de catre ACTIV Property Services, continuand colaborarea excelenta cu Vodafone, concretizata in ultimii 2 ani prin deschiderea a peste 75 de noi unitati si servicii de renegociere pentru alte 50 de unitati. La inceputul acestui an compania de consultanta imobiliara a intermediat si inchirierea a doua noi spatii de birouri pentru Vodafone in Pitesti si Craiova, destinate serviciilor de customer support, avand o suprafata totala de 1.000 mp.

Citește mai departe: ACTIV PROPERTY SERVICES A INTERMEDIAT INCHIRIEREA NOULUI MAGAZIN VODAFONE DESCHIS IN PIATA UNIRII

Ritmul de dezvoltare a pieței centrelor comerciale a încetinit în ultima perioadă ca urmare a întârzierilor în obținerea autorizațiilor de construcție, dar și a numărului limitat de dezvoltatori activi și a restrângerii numărului de oportunități pentru construcția de proiecte dominante în marile orașe.
Un singur centru comercial a fost livrat în primele 6 luni ale anului, respectiv galeria comercială de 11.000 m2 de la parterul și mezaninul ansamblului rezidențial Platinia din Cluj-Napoca.
Stocul modern de centre comerciale a ajuns la o suprafață închiriabilă de 3.152.215 m2 la nivelul întregii țări, corespunzător unei densități de 159 m2 de centre comerciale la mia de locuitori. Orașele majore au densități medii de 250-550 m2 / 1.000 locuitori, doar 7 orașe având densități superioare (Suceava, Oradea, Deva, Constanța, Pitești, Bacău, Arad).

Citește mai departe: DEZVOLTAREA DE CENTRE COMERCIALE A ÎNCETINIT - DOAR 11.000 M2 LIVRAȚI ÎN PRIMA JUMATATE A ANULUI

Compania NOKIA a demarat în 2015 procesul de relocare a birourilor din Timişoara într-o singură locaţie, în cadrul noului parc de afaceri Bega Business Park dezvoltat de Bega Grup.

Procesul de relocare şi extindere s-a desfăşurat în mai multe etape de-a lungul anilor 2015-2017, ajungând în acest moment la o suprafaţă totală de peste 27.000 m2 închiriată de NOKIA în cadrul Bega Business Park. Compania devine astfel cel mai mare ocupant de spaţii de birouri din afara Bucureştiului.

NOKIA ocupă integral prima clădire a parcului de 15.700 m2, în curs de extindere cu încă 1.420 m2, şi a preînchiriat 10.230 m2 în a doua clădire a parcului care urmează să fie livrată în 2018, proces asistat de compania de consultanţă imobiliară ACTIV Property Services.

Citește mai departe: ACTIV PROPERTY SERVICES A INTERMEDIAT EXTINDEREA BIROURILOR NOKIA DIN TIMIŞOARA – NOKIA DEVINE CEL...

Fostul mare fotbalist Rodion Cămătaru continuă investițiile imobiliare și dezvoltă o nouă clădire de birouri în zona ultracentrală a municipiului Craiova. Clădirea beneficiză de un amplasament excelent, chiar vis-a-vis de Universitate, la intersecția Străzii A.I.Cuza cu Bulevardul Carol I - Pasajul Universității.

Clădirea Universitaria va avea o suprafață închiriabilă de 2.400 m2, desfașurată pe parter (spații comerciale) și 4 etaje (birouri), cu o suprafață a etajului curent de 405 m2 și spații de parcare la subsol. Construcția clădirii este avansată, urmând să fie finalizată în cursul acestui an.

Citește mai departe: ACTIV Property Services este agentul exclusiv de închiriere pentru noua clădire de birouri...

ACTIV Property Services a intermediat închirierea unui spațiu comercial cu o suprafață de 1236 mp către Kalenda, în parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș. Kalenda este o rețea românească de magazine de mobilă, având magazine în Târgu Mureș, Turda, Suceava și Cluj Napoca.

Parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș are o suprafață de 8266 mp, care după această tranzacție, este în totalitate închiriată. Principalii chiriași ai complexului sunt Penny Market, Pepco, Kava Store, JYSK și Kalenda.

Citește mai departe: PARCUL DE RETAIL TUDOR CENTER DEȚINUT DE PORTICO INVESTMENT AJUNGE LA GRAD DE OCUPARE 100%