ACTIV Property Services a intermediat închirierea a 3 noi locații pentru MaxBet, respectiv în București, Ploiești și Craiova. Rețeaua de centre de jocuri electronice de tip slot machine este în continuă extindere, deschiderea celor 3 noi locaţii făcând parte din amplul proces de consolidare a prezenței MaxBet atât în București cât și în regiune.

 

Spațiul din București ocupă 140 mp la parterul clădirii Ghencea Business Center, lărgind astfel aria de acoperire a rețelei de săli dedicate de tip slot machine MaxBet in zona de vest a oraşului.

 

Locația stradală din Ploiești ocupă 220 mp și este amplasată în Complexul Nord, zona intens circulată datorită multitudinii de spații comerciale.

 

A treia tranzacţie este reprezentată de un spaţiu de 130 mp situat în partea de sud-est a Craiovei, fiind a doua locație MaxBet din oraş.

„Piaţa sălilor dedicate tip slot machines este caracterizată în continuare de o activitate intensă, principalele reţele urmărind să-şi sporească prezenţa la nivel naţional. Colaborarea noastră cu MaxBet a presupus în acest caz determinarea zonelor cu potenţial, identificarea spaţiilor care să asigure vizibilitatea şi numărul optim de clienţi, respectiv procesul de negociere şi securizare a spaţiilor.” spune Valentin Manu, Head of Retail la ACTIV Property Services

 

MaxBet deține în prezent 110 locații, iar numărul lor este în continuă creștere. 67 dintre acestea se află în Bucuresti, fiind prezente în cele mai importante intersecții și bulevarde. Celelalte 43 de locații sunt răspândite în orașe mari, precum Pitești, Galați, Constanța, Ploiești, Bacău, Buzău,Timișoara, Craiova, Iași, Suceava, Brașov, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea,Târgu Jiu, Târgu Mureș.