Fostul mare fotbalist Rodion Cămătaru continuă investițiile imobiliare și dezvoltă o nouă clădire de birouri în zona ultracentrală a municipiului Craiova. Clădirea beneficiză de un amplasament excelent, chiar vis-a-vis de Universitate, la intersecția Străzii A.I.Cuza cu Bulevardul Carol I - Pasajul Universității.

Clădirea Universitaria va avea o suprafață închiriabilă de 2.400 m2, desfașurată pe parter (spații comerciale) și 4 etaje (birouri), cu o suprafață a etajului curent de 405 m2 și spații de parcare la subsol. Construcția clădirii este avansată, urmând să fie finalizată în cursul acestui an.

„ACTIV Property Services are exclusivitate pentru închirierea clădirii Universitaria. Avem o relație excelentă cu omul de afaceri Rodion Cămătaru pentru care am intermediat închirierea altor spații comerciale în trecut. Noua clădire va completa oferta de spații de birouri din Craiova, oferind standarde moderne în una din cele mai bune locații posibile” declară Valentin Manu, Head of Retail în cadrul ACTIV Property Services.

Zona centrală a municipiului Craiova a înregistrat investiții importante în ultimii ani, în renovarea și redezvoltarea zonei istorice pietonale, modernizarea unor clădiri emplemă cum ar fi centrul comercial Mercur și noul Hotel Ramada, pasajul suprateran de pe Calea București.